Suojakallion ratsastuskenttä (n. 60 x n. 100 m) sijaitsee osoitteessa Mattilantie 3 (Painaantie 220). Kenttä on käytettävissä valmentautumiseen ja omatoimiseen harjoitteluun. Kenttä huolletaan kesäkaudella säännöllisesti lanauksin ja kasteluin.

Hinnasto

Jos olet Korpilahden Ratsastajat ry:n jäsen ja edustat kilpaillessasi KoRaa:
• kentän käyttö ilmaista

Jos olet Korpilahden Ratsastajat ry:n kannatusjäsen etkä edusta kilpaillessasi jotain muuta seuraa:
• käyttömaksu 12 € / käyttökerta / ratsukko
• kausimaksu 100 € / ratsastaja
• maksu KoRan tilille FI30 5166 0220 0958 05 , viestiin: kenttämaksu, pvm ja ratsastajan nimi

Jos et ole Korpilahden Ratsastajat ry:n jäsen tai edustat kilpaillessasi jotain muuta seuraa:
• käyttömaksu 12 € / käyttökerta / ratsukko
• kausimaksu 120 € / ratsastaja
• maksu KoRan tilille FI30 5166 0220 0958 05 , viestiin: kenttämaksu, pvm ja ratsastajan nimi

Kentän käyttö

Ilmoita valmennustapahtumista Suojakallion Google-kalenterissa, jotta vältytään päällekkäisyyksiltä. Aktiivisesti valmennuksia järjestävän KoRan jäsenen on mahdollista saada muokkausoikeudet kalenteriin lähettämällä sähköpostiosoitteensa osoitteeseen puheenjohtaja.kora@gmail.com. Muut lähettävät toiveensa varauksesta messengerillä tai wa:lla: Petra Vuorinen, puh. 050 541 4321.

Kenttä on varattu kokonaisuudessaan valmennuksen käyttöön, kun siitä on merkintä kalenterissa. Valmennusvarauksessa ilmoitettava valmentajan nimi. Sovitut valmennukset ovat etusijalla muihin ratsastajiin nähden. Muistetaan kuitenkin, että joustavuus on meille kaikille eduksi: jos et tarvitse valmennukseesi koko kenttää, niin merkintä puolikkaasta kentästä tai ”mahtuu myös muita” kalenterivarauksessa on huomaavaista muita käyttäjiä kohtaan.

Seuran ulkopuolisille kenttää voidaan vuokrata koko päiväksi esimerkiksi kilpailuja varten. Ole yhteydessä KoRan puheenjohtajaan, mikäli haluat vuokrata kentän käyttöösi.

Kentän säännöt

  1. HEVOSTEN LANNAT ON KERÄTTÄVÄ POIS KENTÄLTÄ! Tarkoitukseen on varattu kottikärryjä ja talikoita. Kottikärryt käydään tyhjentämässä estevaraston taakse lantalaan! Keräämättömistä jätöksistä peritään 30 € kakkamaksu, mikäli pystytään osoittamaan, kenen jäljiltä kakat ovat jääneet keräämättä. Kentällä on kesäkaudella tallentava kameravalvonta.
   2. Estekaluston ja kouluratsastusaidat omistaa Korpilahden Ratsastajat.
   3. KoRan jäsenillä on oikeus käyttää estekalustoa sekä kouluaitoja valmennuksissa ja harjoittelussa. Kaluston käyttöoikeus kuuluu myös ulkopuolisten vuokraajien kenttämaksuun.
   4. Kalustoa ei voi kuljettaa pois Suojakalliolta ilman KoRan hallituksen lupaa.
   5. Harjoituksissa käytetään vanhempaa kalustoa (puomit, tolpat, johteet, vesimatto).
   6. Kentällä pyritään pitämään jatkuvasti muutamia esteitä itsenäisten treenaajien käyttöön. Nämä esteet sijoitetaan kentän tuomaritornin puoleiseen päätyyn. Verryttelyalueen puoleinen kentän puolikas pidetään täysmittaisia rataharjoituksia ja perättäisten päivien estetreenejä lukuunottamatta esteistä vapaana.
   7. Puomeja ja portteja EI SAA jättää maahan, vaan ne on AINA asetettava tolppien väliin kannattimille.
   8. Kisoissa käytettävää kalustoa säilytetään varastossa. Puomit ja portit takaseinällä pystyssä tai seinätelineillä, johteet hyvässä järjestyksessä seinustoilla ja kouluaidat siisteissä pinoissa. Jos kisakalustoa täytyy ottaa valmennuksissa käyttöön, se viedään aina takaisin varastoon!
   9. Jätä kenttä erityisesti estevalmennusten jälkeen siihen kuntoon kuin haluaisit sen itseäsi varten olevan. Valmennuksen järjestäjä on velvoitettu huolehtimaan kentän lanauksesta.

Kentän viikkohuolto järjestetään seuran puolesta, kilpailuiden huoltotarpeesta neuvotellaan järjestävän tahon ja hallituksen kesken. Huoltojen onnistumiseksi kenttä on toisinaan tyhjennettävä esteistä niin, että koko kenttä saadaan huolellisesti. Jos osallistut estetreeneihin, olet velvoitettu myös tarpeen tulleen osallistumaan kentän tyhjentämiseen esteistä sekä vastaavasti kantamaan kalustoa takaisin.

Lanauksessa käytetään VAIN KoRan lanaa, millään muulla kalustolla kentälle EI SAA mennä ilman hallituksen ja kilpailutiimien lupaa.

Suojakallio on seuran tapahtumien sydän sulan maan aikana, joten on kaikkien edun mukaista noudattaa tiettyjä yleisiä käyttöohjeita ja sääntöjä.

Ajo-ohje Suojakallion Hevosurheilukeskukseen, Korpilahden Saakoskelle

Jyväskylän suunnasta valtatie nro 9 Jämsään n. 37km, jonka jälkeen viitta LEUSTU ja käännös oikealle. Siitä n. 200 metrin päässä T-risteys, josta käännytään oikealle. Kilpailukenttä sijaitsee T-risteyksestä n. 300 metrin päässä vasemmalla.

Tampereen suunnasta valtatie nro 9 Jyväskylään ja Lahden suunnasta valtatie nro 24 Jämsään. Näiden teiden risteyksestä (Jämsässä) ajetaan 9-tietä n. 20,5km Jyväskylän suuntaan, jonka jälkeen viitta LEUSTU ja käännös vasemmalle. Siitä n. 200 metrin päässä T-risteys, josta käännytään oikealle. Kilpailukenttä sijaitsee T-risteyksestä n. 300 metrin päässä vasemmalla.