Anni Mikkonen, jäsensihteeri
jasenet.kora(at)gmail.com


Riikka Antikainen, puheenjohtaja
puheenjohtaja.kora(at)gmail.com

Sopivasti hullu (?) poniäiti ja tätiratsastaja, jonka oma heppahulluus, kilpailukokemus ja into seuratyöhön juontaa juurensa 1980-luvulle ja Kouvolan Ratsastajiin. Pitkähkön tauon jälkeen palasin harrastuksen pariin kymmenisen vuotta sitten ja tällä hetkellä perheessä on kaksi ratsastavaa tytärtä ja kaksi ponia. Tätiratsastus on juuri nyt hieman taka-alalla, mutta KoRan toiminta on imaissut mukaansa. Meillä on hieno, aktiivinen seura ja hyvä tekemisen meininki! Suojakallion Hevosurheilukeskus -hanke on malliesimerkki siitä, että yhdessä voimme saada paljon aikaan! Olethan sinäkin mukana talkoilemassa paremman harjoittelu- ja kilpailupaikan puolesta ja järjestämässä loppukesän kansallisia kisoja uusitulla Suojiksella? 🙂


Miia Rajaranta, sihteeri

Lapsuuden ja nuoruuden hevoshulluus ryöpsähti uudelleen esiin tyttölapsen osoitettua kiinnostusta hevosiin ja poneihin noin 10 vuotta sitten. Tosin hieman oli ajat muuttunut 80–90 –luvun vuosista, jolloin ei niin tavoitteellisia oltu vaan paineltiin sen minkä poni kulki pitkin peltoja ja metsiä. Kilpailumaailmaan olen päässyt tutustumaan poniäidin roolissa ja seurassa ihmiset ottivat avosylin vastaan innokkaan, mutta osaamattoman talkoolaisen. Myöhemmin ymmärrys siitä, että ilman aktiivisia ihmisiä KoRa on vain yhdistys muiden joukossa, on saanut minut nyt myöhemmin sotkeentumaan seuratoimintaan kaulaa myöden. Ja tietysti kiva porukka motivoi myös. Haaveena on joskus palata myös (täti)ratsastuksen pariin, kunhan ruuhkavuodet hieman helpottavat. Nyt kannustan, kustannan, kuljetan ja kuvaan tyttären touhuja.


Henna Kentala, jäsen

Olen 18-vuotias lukiolainen ja ratsastusta olen harrastanut seitsemän vuotiaasta lähtien. Sain ensimmäisen oman hevoseni vuonna 2016 ja sen kanssa kilpailtiin tavoitteellisesti este- ja kouluratsastuksessa. Marraskuussa 2018 perheeseemme saapui uusi hevonen, jonka kanssa tavoitteet on pääosin esteillä ja isommissa luokissa.
Korpilahden ratsastajissa olen ollut vuodesta 2015 lähtien ja seuran hallituksessa olen nyt toista kautta. Tuon hallitukseemme nuorten ääntä ja lisäksi olen kiinnostunut vaikuttamaan tavoitteellisen kilpailutoiminnan asioihin.


Anne Koskela, jäsen

Minulle hevosista on tullut harrastuksen lisäksi myös ammatti tai oikeastaan kokonainen elämäntapa. Olen töissä Mennalan Ratsutilalla ratsastuksenohjaajana ja opiskelen ratsastuksenopettajaksi. Treenaan aktiivisesti kahdella hevosellani niin koulua, esteitä kuin kenttääkin ja kisakentilläkin käyn tilaisuuden tullen. Ennen muuttoani Keski-Suomeen olen ollut vuosien varrella perustamassa ja käynnistämässä kahtakin seuraa ja nyt on hienoa päästä mukaan kantamaan omaa korteani kekoon KoRan kaltaisen ison ja perinteikkään seuran toimintaan.


Heidi Mäki-Välkkilä, jäsen


Anni Mikkonen, jäsensihteeri
jasenet.kora(at)gmail.com

Poniäiti, jolle sydäntä lähellä ovat hevosten hyvä ja ratsastajien tasapuolinen kohtelu. Etenkin poniratsastajien, junnujen ja nuorten harrastus- ja kilpailuedellytysten varmistaminen on mielestäni tärkeää, siksi olen aktiivisesti mukana KoRan toiminnassa. Olen toiminut vuosien ajan kisoissa stewardina. Tällä hetkellä olen myös KoRan jäsensihteeri.


Satu Paasonen, jäsen

Suomenhevosiin hurahtanut tätiratsastaja, jonka hevosharrastus alkoi 30v sitten Etelä-Karjalassa. Juniorivuosina kilpailin aktiivisesti sekä koulu- että esteratsastuksessa. Juniorivuosien jälkeen tuli ”pakollinen” hiljaisempi n. 10v ajanjakso, minkä jälkeen palasin aktiivisempaan harrastamiseen ostamalla ensimmäisen oman hevosen. Tällä hetkellä hevosia on kaksi, joista toinen vasta opettelee ratsun alkeita. Haaveilen paluusta kisakentille ennen seniori-ikää. Harrastamisen lisäksi hevoset ovat minulle osa-aikainen työ, sillä toimin sivutoimisena sosiaalipedagogisen hevostoiminnan yrittäjänä.


Petra Vuorinen, jäsen

Seuratoiminnasta innostunut tätiratsastaja, välivuoden jälkeen mukana taas KoRan hallituksessa. Intohimona estekisojen järjestäminen ja some, kauden kohokohta tietysti Päijänne Jumping Days 🙂
Vapaa-ajan täytteenä tytär, koira ja ihan ensimmäinen ikioma hevonen, maailman paras tamma Ninsku <3


Laskutusosoite:

Korpilahden ratsastajat ry
Ulla Pirkkanen
Leustuntie 355
41820 Saakoski
040 820 9349