Anni Mikkonen, jäsensihteeri

jasenet.kora(at)gmail.com

Vannoutunut poniäiti, jonka lapsi on kyllä kasvanut jo vuosia sitten ulos ponivuosista. Hevosten ja ratsastajien hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja toimin vuosia kisoissa stewardina. Jäsensihteerinä teen parhaani auttaakseni KoRan jäseniä vastaan tulevissa ongelmissa.


Eeva Poutiainen, puheenjohtaja
puheenjohtaja.kora@gmail.com


Aino Ahopelto, jäsen

Hei! Minä olen Aino, 18 vuotias paljasjalkainen Muuramelainen.
Olen hevostellut lähes koko ikäni ajan. Muutama vuosi sitten löysin valjakkoajon ja hurahduin siihen samantien!! Meitä ihan kilpailevia valjakkokuskeja on Keski-Suomen alueella vain muutama joten on huippua olla tukemassa valjakkoajon tulevaisuutta ja yllättäen, sitä kautta päädyinkin KoRan seuratoimintaan.


Nanna Heinänen, jäsen


Anu Launis, jäsen

Hevosharrastus alkoi lapsuudessa isosiskon perässä ja näin täti-iässä oli hyvä palata harrastuksen pariin ensin aktiivisena ratsastuskoulun ratsastajana ja nyt oman hevosen kanssa. Seuratoimintaan päädyin lähes vahingossa seuran Talent-toiminnan kautta.


Janna Sironen, jäsen

Olen meidän seuran oma estetuomari (C-pj) ja taitotuomari. Olen harrastanut ratsastusta yli 20 vuotta, ja intohimonani on esteratsastus. Mutta kyllä minua nähdään myös joskus kouluaitojenkin sisällä. Hevosharrastuksen lisäksi myös autot ja moottoripyörät kuuluvat työhön+harrastuksiin.

Haluan omalla panoksellani saada Keski-Suomeen lisää kilpailuja. Ja tämä ei onnistu ilman huippu seuraa eikä ilman ihania talkoolaisia!

KAIKKI ihmiset ovat tärkeitä omalla panostuksellaan kilpailuissa, tule tekemään meidän kanssa tulevista kisoista sujuvampia ja erityisesti hauskoja!❤


Miia Rajaranta, jäsen

Lapsuuden ja nuoruuden hevoshulluus ryöpsähti uudelleen esiin tyttölapsen osoitettua kiinnostusta hevosiin ja poneihin noin 10 vuotta sitten. Tosin hieman oli ajat muuttunut 80–90 –luvun vuosista, jolloin ei niin tavoitteellisia oltu vaan paineltiin sen minkä poni kulki pitkin peltoja ja metsiä. Kilpailumaailmaan olen päässyt tutustumaan poniäidin roolissa ja seurassa ihmiset ottivat avosylin vastaan innokkaan, mutta osaamattoman talkoolaisen. Myöhemmin ymmärrys siitä, että ilman aktiivisia ihmisiä KoRa on vain yhdistys muiden joukossa, on saanut minut nyt myöhemmin sotkeentumaan seuratoimintaan kaulaa myöden. Ja tietysti kiva porukka motivoi myös. Haaveena on joskus palata myös (täti)ratsastuksen pariin, kunhan ruuhkavuodet hieman helpottavat. Nyt kannustan, kustannan, kuljetan ja kuvaan tyttären touhuja.


Sanna Lensu, jäsen

Olen KoRassa kaikenlainen varahenkilö, lehmän alla kasvanut ikuinen maalaisjuntti Etelä-Karjalasta, taipalsaarelaisesta Pönniälän kylästä.


Olen aloittanut heppatouhut ponityttären myötä ja KoRassakin olemme
tuoreehkoja jäseniä. Olen tehnyt töitä tai harrastanut erilaisia juttuja kaikenlaisten eläinten kanssa koko ikäni.

Olen jokapaikan sählä ja ehkä siitä johtuen minulla on takanani pitkä järjestötoiminnan historia.
Toivoisin, että kaikki lähtisivät ennakkoluulottomasti mukaan seuran toimintaan – mitä tahansa oppii tekemällä. Asiat eivät tule tehdyiksi
eivätkä kisat ja tapahtumat järjestetyiksi ilman tekijöitä, joten tulehan mukaan tekemään yhdessä, loistoporukassa! Ihan jokaisen panos on tärkeä.

Toivon myös, että saamme aikaan koko Keski-Suomen alueelle lisää yhteistyötä hevosharrastuksen parissa, jotta erityisesti lasten ja
nuorten kilpailu-, valmennus- ja harrastustoiminnalle olisi entistä paremmat edellytykset. Sydäntäni lähellä on myös ratsastajien fyysinen suorituskyky.


Petra Vuorinen, rahastonhoitaja, jäsen

Seuratoiminnasta innostunut tätiratsastaja, intohimona estekisojen järjestäminen ja some, kauden kohokohta tietysti Päijänne Jumping Days 🙂
Vapaa-ajan täytteenä tytär, koira ja ihan ensimmäinen ikioma hevonen, maailman paras tamma Ninsku <3


Ulla Pirkkanen, kirjanpito