Voit liittyä Korpilahden ratsastajien jäseneksi täyttämällä SRL:n jäsenhakemuslomakkeen: https://liity.ratsastus.fi/. Muista valita jäsenseuraksi Korpilahden ratsastajat!

Jäsenyys astuu voimaan, kun KoRa on käsitellyt ja hyväksynyt hakemuksesi ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. 

Uudet jäsenet, tässä infokirjeessä tärkeää tietoa Sinulle: Kirje KoRan uusille jäsenille 2024

Korpilahden Ratsastajien jäsenmaksut vuodelle 2024
Huom! jäsen on juniori vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta. Seniori on siis vähintään 19-vuotias.

Varsinainen jäsen: juniori 59 EUR, seniori 66 EUR

JÄSENEDUT:

 • Oikeus käyttää ilmaiseksi Suojakallion ratsastuskenttää ja kalustoa treeneihin (Huom. Yhteisiä pelisääntöjä noudattaen! Lue lisää kentän sivulta.)
 • Kattava Sporttiturva vakuutus Pohjolassa (lue lisää SRL:n sivulta)
 • Hippos-lehti 8 numeroa vuodessa
 • Alennettuja kisamaksuja seuran kisoissa
 • Oikeus kilpailu- ja toimihenkilölisensseihin ja merkkisuorituksiin
 • Oikeus osallistua SRL:n alaisiin toimihenkilökoulutuksiin (esim. tuomari, stewardi, ratamestari ym.). Seura myös maksaa toimihenkilökoulutuksiin osallistuvien kustannuksia sopimuksen mukaan, jos he sitoutuvat toimimaan toimihenkilönä seuran tapahtumissa vähintään kerran vuodessa.
 • Oikeus osallistua seuran järjestämiin retkiin, kursseille, luennoille ja muihin tapahtumiin joko ilmaiseksi tai reilulla alennuksella
 • Mahdollisuuden vaikuttaa mm. KoRan hallituksessa ja vuosikokouksissa
 • Alue- ja kansallisen tason kilpailulupamaksu palautetaan kun ratsastajalla on vähintään viisi starttia/vuosi kyseiseltä tasolta  ja ratsastaja edustaa Korpilahden Ratsastajia seuraavanakin vuonna.
  • HUOM! Vuosina 2023 ja 2024 junioreilla riittää 3 starttia
  • HUOM! Takaisinmaksua on haettava sähköpostitse puheenjohtaja.kora@gmail.com kyseisen kauden jälkeen alkavana vuotena 28.1. mennessä. Viestiin mukaan liitteeksi kuvat starteista ja maksetusta jäsenmaksusta.
 • KoRa palkitsee vuosittain ratsukoita Kipan ranking-pisteiden perusteella. Kansalliselta tasolta kerätyt pisteet menevät rankingissa aluetason pisteiden edelle.
 • KoRa maksaa mahdollisimman monta joukkuetta alueen joukkuemestaruuksiin ja mahdollisuuksien mukaan SM-joukkuekilpailuun.

Perhejäsen: Perhejäsen, on seuraava saman perheen jäsen, joka asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa.

Juniori 35,50 EUR, seniori 39 EUR

Perhejäsenen edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

Kannatusjäsen 20€
Kannatusjäseneksi voi liittyyä yksityinen henkilö tai yhteisö. Hänellä on vuosikokouksessa puhe-, mutta ei äänioikeus.

Jäsentietojen käsittely KoRassa ja SRL:ssä
Korpilahden Ratsastajat r.y. (KoRa) on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa. KoRa kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. Lisätietoja tästä linkistä.

Jäsensihteeri:
Riikka Jokinen
Puh: 044 548 5498
Email: jasenet.kora(at)gmail.com

Kilpailuihin ilmoittautuminen: Kaikkiin seurojen järjestämiin kisoihin ilmoittaudutaan KIPA:n kautta. Sieltä löytyvät  myös kaikki kilpailukutsut. Lue lisää eri tasolla vaadittavista kilpailuluvista SRL:n sivulta.
Lisäohjeita saat tarvittaessa jäsensihteeriltä.