Seuran asioiden hoidosta vastaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja kuudesta (6) kahdeksaan (8) jäsentä. Lisäksi seurassa toimii yhdistetty jäsensihteeri/rahastonhoitaja sekä kirjanpitäjä.

Hallitukselle voit lähettää postia puheenjohtajan sähköpostiin, osoite on puheenjohtaja.kora@gmail.com

Hallituksen jäsenet vuonna 2024

Emmi Vuola, puheenjohtaja

Moi! Olen Emmi Vuola, seuran puheenjohtaja nyt 50-vuotis juhlavuonna 2024. Itse olen tuore KoRalainen, toista vuotta nyt seuran jäsenenä. Minulla on oma talli parin kilometrin päässä Suojakallion kentältä. 7-vuotiaan FWB ruunani Chicon kanssa treenataan monipuolisesti; kuulutaan aluevalmennusrenkaaseen esteratsastuksessa ja käydään säännöllisesti myös kouluvalmennuksissa. Välillä innostutaan myös kisaamaan molemmissa lajeissa. 
Enemmän minua tällä kaudella todennäköisesti näkee kisoissa kuitenkin talkoohommissa. Tehdään yhdessä tästä KoRan juhlavuodesta aktiivinen vuosi hyvällä meiningillä!

Kuva: Roosa Järvinen


Venla Rintala, jäsen, sihteeri

Olen aloittanut ratsastuksen jo pienenä tyttönä, mutta tavoitteellisemmin aloitin treenaamaan kun tulin Keski-Suomeen 2017 ja aloitin käymään Mennalan ratsutilalla tunneilla. Harrastus jatkuu edelleen Mennalassa talent-ryhmässä, ja nyt olen toista vuotta hallituksessa. Usein minut näkee kisoissa, jos ei kisaamassa niin sitten talkoilemassa.

Kuva: Tytti Ojala Photography


Riina Kinnunen, jäsen

Tyttären sinnikkään anelun myötä reilut 10 vuotta sitten päädyin tallille ja siitä se nuoruusaikojen heppahöperyys syttyi uudelleen. Nyt viimeiset pari vuotta olen puuhaillut pääasiassa poniäitinä ja Talentien huoltajana.


Päivi Kvist, jäsen

Olen muuramelainen ponitalliyrittäjä. Olen harrastanut hevosten kanssa pikkututöstä ja matkalle on mahtunut eri lajeja niin raveista ratsastukseen kuin työajoon. Olen utelias erilaisille mahdollisuuksille nauttia hevosen kanssa harrastamisesta ja tutustun niihin mielelläni. Minun lajini on valjakkoajo, joka on täysin vienyt mukanaan. Kilpailen siinä sekä ponilla että hevosella. Tavoitteena onkin tuoda valjakkoajoa tutummaksi yhä useammalle. Seuratyössä on hieno mahdollisuus nauttia hevosharrastuksen eri lajeista ja tuoda niitä monipuolisesti esille. Minulla on pitkä kokemus järjestötyöstä erilaisista luottamustehtävistä, jonka uskon olevan avuksi myös seuratyössä.

Kuvan on ottanut Friia Helander.


Petra Vuorinen, jäsen

Tuntiratsastajataustainen heppatäti ja välivuoden jälkeen taas takaisin KoRan hallituksessa. Olen ollut enemmän tai vähemmän mukana KoRan toiminnassa jo pian kymmenen vuoden ajan, estekisojen järjestäminen erityisenä mielenkiinnon kohteena ja kesän kohokohtana luonnollisesti Päijänne Jumping Days 😊

Oma ensihevonen ja opetusmestari, puoliveritamma Niina, viettää jo eläkepäiviään, joten hevosharrastuksen painopiste on siirtynyt lähinnä rapsutteluun ja seurusteluun.Hanna Mäkinen, jäsen


Marja Koponen, jäsen

Olen 1.vuoden Koran hallitusjäsen. Minulla on oma piensuokki Friisin Musketti Aholan tilalla, Villa Hepolan vieressä. Myös Molly-poni kiidättää tyttöjäni valmennuksissa ja kisoissa. Kummatkin hepat on mukana Keski-Suomen kenttäaluevalmennuksissa.

Kesän kohokohta on meille Suomenhevosten kuninkaalliset.

Nappaappa hihasta ja kerro omat ideasi mitä toivot omalta seuraltasi – tehdään yhdessä vuodesta unohtumaton!


Sanna Pusa, jäsen, varapuheenjohtaja

Olen alunperin maatilan tyttö Keuruulta, mutta sittemmin Jyväskylään kotiutunut. Hevoset ovat olleet mukana elämässä jo ihan pikkutytöstä lähtien, mutta vajaan 10 vuoden ajan pidin taukoa ratsastuksesta keskittyessäni muuhun urheiluun. Muutama vuosi sitten palasin satulaan ja sitä myöten tämä touhu onkin vienyt mennessään. Viikosta kuluu paljon aikaa Hillside Stablen tallilla Muuramessa, jossa myös treenaan ja kisaan ratsastuskoulun hevosella. Urheilun ja liikunnan yhdistystoiminnasta on kokemusta muiden lajien parista pitkältä ajalta, ja kiva päästä toimimaan nyt tiiviimmin myös KoRan hallituksessa! Viestintä ja sen kehittäminen on omaa mielipuuhaa, mutta kisatalkoissa teen aina mielelläni kaikkea mahdollista, kivassa porukassa on hauska touhuta vaikka talikonvarressa 😊

Kuva: Janette Toivonen


Nina Nurmesviita, jäsen

Olen pienen ikäni Keski-Suomen alueella pyörinyt ratsastaja, jonka varmaan alueella suurin osa yhdistää kenttäratsastuksen epätoivoisiin kannattajiin. Hallitustyöskentelystä on kokemusta friisiläishevosten yhdistystoiminnan puolelta, mutta siellä toiminta on luonnollisesti pienempää. Mukavaa päästä vaikuttamaan Koran puuhiin tänä vuonna hallituksen puolelta 😊

Kuva: Jannika Jokinen


Riikka Jokinen, jäsensihteeri ja rahastonhoitaja

jasenet.kora(at)gmail.com
rahastonhoitaja.kora(at)gmail.com


Ulla Pirkkanen, kirjanpito