Riikka Jokinen, jäsensihteeri

jasenet.kora(at)gmail.com


Eeva ”Emppu” Poutiainen, puheenjohtaja
puheenjohtaja.kora(at)gmail.com

Hevosten kanssa tullut touhuttua jo liki 40 vuotta, joten mukaan mahtuu monenlaista touhua. Ensimmäinen oma hevonen tuli v. -96, lv ori jolla vähän kilpaakin ajettiin. Näihin aikoihin myös vaelluksia vedin Korpilahden upeissa maisemissa ja muutaman kauden istuin KoRan hallituksessakin tällöin. Tämän jälkeen tuli kasvatuksen kausi, jolloin syntyi parikymmentä varsaa Sunrise nimellä. Vuoden verran ilman hevosta vierähti, kunnes Emma sai ensimmäisen oman ponin v. 2012 ja sillä tiellä ollaan, vaikka ponit vaihtuneet jo hevosiin.


Ikuinen heppatyttö siis, jonka sydän sykkii erityisesti raviurheilulle sekä suomenhevosille.


Puheenjohtajan pestiä pyrin kunnialla ja ahkeruudella hoitamaan, usein minut löytää kisoissa puffasta mutta kaikki hommat käy.


Nanna Heinänen, sihteeri


Aino Ahopelto, jäsen

Hei! Minä olen Aino, 18 vuotias paljasjalkainen Muuramelainen.
Olen hevostellut lähes koko ikäni ajan. Muutama vuosi sitten löysin valjakkoajon ja hurahduin siihen samantien!! Meitä ihan kilpailevia valjakkokuskeja on Keski-Suomen alueella vain muutama joten on huippua olla tukemassa valjakkoajon tulevaisuutta ja yllättäen, sitä kautta päädyinkin KoRan seuratoimintaan.


Anu Launis, jäsen

Hevosharrastus alkoi lapsuudessa isosiskon perässä ja näin täti-iässä oli hyvä palata harrastuksen pariin ensin aktiivisena ratsastuskoulun ratsastajana ja nyt oman hevosen kanssa. Seuratoimintaan päädyin lähes vahingossa seuran Talent-toiminnan kautta.


Janna Sironen, jäsen

Olen meidän seuran oma estetuomari (C-pj) ja taitotuomari. Olen harrastanut ratsastusta yli 20 vuotta, ja intohimonani on esteratsastus. Mutta kyllä minua nähdään myös joskus kouluaitojenkin sisällä. Hevosharrastuksen lisäksi myös autot ja moottoripyörät kuuluvat työhön+harrastuksiin.

Haluan omalla panoksellani saada Keski-Suomeen lisää kilpailuja. Ja tämä ei onnistu ilman huippu seuraa eikä ilman ihania talkoolaisia!

KAIKKI ihmiset ovat tärkeitä omalla panostuksellaan kilpailuissa, tule tekemään meidän kanssa tulevista kisoista sujuvampia ja erityisesti hauskoja!❤


Sanna Lensu, jäsen

Olen KoRassa kaikenlainen varahenkilö, lehmän alla kasvanut ikuinen maalaisjuntti Etelä-Karjalasta, taipalsaarelaisesta Pönniälän kylästä.


Olen aloittanut heppatouhut ponityttären myötä ja KoRassakin olemme
tuoreehkoja jäseniä. Olen tehnyt töitä tai harrastanut erilaisia juttuja kaikenlaisten eläinten kanssa koko ikäni.

Olen jokapaikan sählä ja ehkä siitä johtuen minulla on takanani pitkä järjestötoiminnan historia.
Toivoisin, että kaikki lähtisivät ennakkoluulottomasti mukaan seuran toimintaan – mitä tahansa oppii tekemällä. Asiat eivät tule tehdyiksi
eivätkä kisat ja tapahtumat järjestetyiksi ilman tekijöitä, joten tulehan mukaan tekemään yhdessä, loistoporukassa! Ihan jokaisen panos on tärkeä.

Toivon myös, että saamme aikaan koko Keski-Suomen alueelle lisää yhteistyötä hevosharrastuksen parissa, jotta erityisesti lasten ja
nuorten kilpailu-, valmennus- ja harrastustoiminnalle olisi entistä paremmat edellytykset. Sydäntäni lähellä on myös ratsastajien fyysinen suorituskyky.


Venla Rintala, jäsen


Riina Kinnunen, jäsen

Tyttären sinnikkään anelun myötä reilut 10 vuotta sitten päädyin tallille ja siitä se nuoruusaikojen heppahöperyys syttyi uudelleen. Nyt viimeiset pari vuotta olen puuhaillut pääasiassa poniäitinä ja Talentien huoltajana.


Päivi Kvist, jäsen

Olen muuramelainen ponitalliyrittäjä. Olen harrastanut hevosten kanssa pikkututöstä ja matkalle on mahtunut eri lajeja niin raveista ratsastukseen kuin työajoon. Olen utelias erilaisille mahdollisuuksille nauttia hevosen kanssa harrastamisesta ja tutustun niihin mielelläni. Minun lajini on valjakkoajo, joka on täysin vienyt mukanaan. Kilpailen siinä sekä ponilla että hevosella. Tavoitteena onkin tuoda valjakkoajoa tutummaksi yhä useammalle. Seuratyössä on hieno mahdollisuus nauttia hevosharrastuksen eri lajeista ja tuoda niitä monipuolisesti esille. Minulla on pitkä kokemus järjestötyöstä erilaisista luottamustehtävistä, jonka uskon olevan avuksi myös seuratyössä.

Kuvan on ottanut Friia Helander.


Petra Vuorinen, rahastonhoitaja

Seuratoiminnasta innostunut tätiratsastaja, intohimona estekisojen järjestäminen ja some, kauden kohokohta tietysti Päijänne Jumping Days 🙂
Vapaa-ajan täytteenä tytär, koira ja ihan ensimmäinen ikioma hevonen, maailman paras tamma Ninsku <3


Ulla Pirkkanen, kirjanpito


TBD, somevastaava